13 de novembre de 2019 13/11/19

Cs de Benicarló critica que l'alcaldessa es puge el sou un 26 per cent

Cs de Benicarló critica que l'alcaldessa es puge el sou un 26 per cent - (foto 1)
  • El portaveu, Benjamín Martí, exigeix al PSOE que "expliquen en quines partides van a retallar o quins impostos van a pujar per a sufragar les seues retribucions"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Benicarló, Benjamí Martí, ha criticat que "l'alcaldessa socialista s'haja pujat el sou un 26%, per fer el mateix treball que la legislatura passada". Així, "Xaro Miralles, percebrà quasi 1.000 euros més per fer el mateix que fa dos mesos, és a dir, tindre un dedicació al 100%, mentre que els altres dos regidors amb igual dedicació, s'han incrementat també considerablement la seua remuneració", ha explicat l'edil, qui ha postil·lat que "en total ens costarà 350.000 euros a tots els benicarlandos el nou capritx del Govern socialista". Per això, el regidor ha reclamat al PSOE que "explique d'on trauran tots aquests diners, quines partides tenen previstes retallar o si optaran per pujar els impostos als veïns per a pagar-se els seus sous".

En aquest sentit, l'edil ha assegurat que "encara que en Cs som partidaris que la política estiga ben remunerada perquè el talent i els professionals s'atrevisquen a participar de la vida pública, no podem tolerar pujades per pur interés partidista o per a 'enxufar' a amiguets com està fent també el Botànic". "Per descomptat, no és la millor forma de començar la legislatura ni és la millor carta de presentació per a un equip de Govern que de moment ha iniciat la seua nova marxa pensant més en ells mateixos que en els veïns" ha resolt el portaveu.

 

ocultar
Cs de Benicarló critica que l'alcaldessa es puge el sou un 26 per cent
Pujar