1 de desembre de 2020 1/12/20

Benicarló contracta vuit joves aturats a través del programa Avalem Joves +

Benicarló contracta vuit joves aturats a través del programa Avalem Joves + - (foto 1)

  Un total de vuit joves menors de 30 anys han començat a treballar avui a l'Ajuntament de Benicarló en el marc del programa de la Generalitat Avalem Joves +, cofinançat pel Fons Social Europeu. La durada dels contractes és d'un any a jornada completa.

  L'Ajuntament de Benicarló ha contractat vuit joves menors de 30 anys que durant un any realitzaran tasques tècniques i administratives en diferents departaments municipals. En concret, s'han incorporat una orientadora laboral, dos periodistes, una lingüista, dos oficials administratius i dos conserges. L'orientadora laboral realitzarà tasques de suport en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, mentre que els dos periodistes s'incorporaran al Gabinet de Comunicació i l'Emissora Municipal, i la lingüista treballarà en l'Agència de Promoció del Valencià – Aviva Benicarló.

  Un dels dos oficials administratius s'incorporarà al departament de Participació Ciutadana i l'altre estarà dedicat a actualitzar l'inventari patrimonial de l'Ajuntament. Finalment, els dos conserges estaran adscrits a l'Àrea d'Esports, per tal de poder cobrir totes les necessitats dels diferents edificis i instal·lacions municipals.

  L'alcaldessa de Benicarlo, Xaro Miralles, ha donat la benvinguda als joves i s'ha mostrat satisfeta per aquesta subvenció, que suposarà «una oportunitat excel·lent per a adquirir experiència en el món laboral i fomentar el talent».

  Avalem Joves + és el pla de foment de l'ocupació juvenil de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. En aquest pla, que compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu, la Conselleria invertirà 148.387,20 euros, dividits en dos plans: l'EMPUJU per a persones joves, amb 77.235 euros, i EMCUJU per a joves qualificats, amb 71.152,20 euros. L'Ajuntament, a més, aporta les quantitats restants per cobrir la totalitat de les despeses de contractació.

  Pujar