18 de setembre de 2020 18/9/20

Benicarló contracta sis persones desocupades per a realitzar tasques de manteniment

Benicarló contracta sis persones desocupades per a realitzar tasques de manteniment - (foto 1)
  • Els treballadors s’encarregaran de l’adequació i el manteniment de diverses zones per a vianants de dins del nucli urbà i de la neteja de camins rurals i barrancs del terme

  • Les contractacions tenen una durada de sis mesos i s’han realitzat a través del programa EMCORP, amb una subvenció de 45.565,18 euros

MÉS FOTOS
Benicarló contracta sis persones desocupades per a realitzar tasques de manteniment - (foto 2)

L’Ajuntament de Benicarló ha contractat sis persones desocupades majors de 30 anys a través del programa EMCORP per un període de sis mesos a jornada completa. Durant aquest període es dedicaran a realitzar tasques de reforç a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, en concret, realitzaran treballs d’adequació, neteja i manteniment en zones per a vianants del nucli urbà de la ciutat i en camins i barrancs del terme municipal.

Així, les persones treballadores ja han començat a realitzar treballs de millora en l’estat de voreres i rampes i de reparació en trams de paviment d’algunes zones. Aquestes actuacions contribuiran a la millora de la seguretat per als vianants, de l’accessibilitat i de l’estètica.

D’altra banda, també han iniciat les tasques de neteja i manteniment en camins rurals del terme municipal, sobretot d’aquells amb un volum excessiu d’herbes, matolls i plantes salvatges que dificulten el pas de vehicles i la visibilitat en alguns encreuaments. A més, també s’actuarà als barrancs que necessiten desbrossament de flora invasora, eliminació i poda d'arbratge obstructiu i retirada de fems i enderrocs, per a minimitzar els danys que puguen produir les pluges.

Aquesta actuació del programa EMCORP, del Servei Valencià d’Ocupació Labora, està finançada amb 45.565,18 euros.

Pujar