19 de novembre de 2019 19/11/19

Benicarló Connecta acumula 949 descàrregues en un mes

Benicarló Connecta acumula 949 descàrregues en un mes - (foto 1)

  Des de la seua posada en marxa el passat mes, l'aplicació destinada a gestionar les incidències en la via pública s'ha descarregat en 949 dispositius i ha rebut el registre de 534 usuaris. L'apartat d'agenda porta enregistrats 114 d'actes.

  L'aplicació mòbil que l'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Serveis Informàtics, va posar en marxa el passat mes de desembre ha acumulat en 31 dies un total de 949 descàrregues i 534 registres d'usuaris, un requisit imprescindible per poder transmetre les incidències. Benicarló Connecta permet que els veïns del municipi puguen comunicar qualsevol incidència en la via pública a través del telèfon intel·ligent.

  Pel que fa al nombre d'incidències en aquest primer mes de funcionament, se n'han rebut un total de 254, de les quals 133 s'han resolt o s'han traslladat a l'òrgan competent per a la seua resolució. D'aquestes incidències rebudes, gran part fan referència a problemes en els carrers (asfaltat, senyalització, desperfectes en la vorera, clavegueram, etc.), encara que també s'han rebut incidències relacionades, entre d'altres, amb l'enllumenat públic, parcs i jardins, mobiliari urbà o la manca de neteja.

  A més, l'apartat d'agenda d'actes amb el que compta l'aplicació ha estat plenament actiu, i al llarg d'aquest primer mes de funcionament ha enregistrat 114 actes relacionats amb la vida cultural, social, esportiva, festiva i turística de Benicarló.

  L'aplicació és totalment gratuïta i pot descarregar-se per a Android i per a iOS. Només cal buscar-la al gestor d'aplicacions amb el nom de Benicarló Connecta.

  ocultar
  Benicarló Connecta acumula 949 descàrregues en un mes
  Pujar