12 de juliol de 2020 12/7/20

Benicarló celebra la Setmana Europea de l'Esport

    Per quart any consecutiu se celebra la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa de la Comissió Europea per tal de promoure l'esport i l'activitat física en tota Europa amb el lema #BEACTIVE. La Regidoria d'Esports realitzarà diverses classes gratuïtes als centres d'educació secundària.

    Del 23 al 30 de setembre se celebra la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa europea per tal de promoure l'esport i l'activitat física entre els joves. La setmana d'aquest any manté l'estructura al voltant dels següents temes específics: entorn educatiu, lloc de treball, activitats a l'aire lliure i clubs esportius i gimnasos. A partir d'aquests quatre eixos s'organitzen nombroses activitats i iniciatives a diverses escales (europea, nacional, regional o local).

    Per tal de sumar-se a aquestes jornades, des de la Regidoria d'Esports s'han programat diverses classes magistrals gratuïtes. Així, diumenge 23 a les 11.00h a la plaça dels Mestres del Temple, tindrà lloc una masterclass de kangoo a càrrec de Desiré Foncubierta i l’equip de Vanity Fit, i el 29 de setembre sessions d'iniciació al ciclo indoor amb la col·laboració del Centre Onieva Cycling a la mateixa plaça.

    El regidor d'Esports, Carlos Flos, s'ha mostrat satisfet amb aquestes iniciatives perquè «això suposa un atractiu i una espenta més cap a tota la població, per tal d’iniciar-se en activitats noves i millorar els hàbits esportius amb propostes obertes a tota la ciutadania».

    Pujar