11 de novembre de 2019 11/11/19

Benicarló assistirà al Fòrum Ciutadà del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral

Benicarló assistirà al Fòrum Ciutadà del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benicarló assistirà al Fòrum Ciutadà del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral - (foto 2)

  La Regidoria de Promoció Econòmica representarà Benicarló en el Fòrum Ciutadà del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral que tindrà lloc demà a Vinaròs. És una de les accions que tenen com a objectiu determinar polítiques més eficients en l'estímul de l'economia i de l'ocupació.

  El centre de Coneixement Vinalab de Vinaròs és la seu triada per a dur a terme, demà dimarts 19, el Fòrum Ciutadà del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral, del qual formen part els municipis de Benicarló, Vinaròs, Càlig, Peníscola, Alcalà de Xivert, Sant Jordi, Santa Magdalena de Polpís i Sant Rafael. En representació de l'Ajuntament de Benicarló assistirà Román Sánchez, el regidor de Promoció Econòmica i Contractació.

  Sánchez ha valorat molt positivament el treball dut a terme i ha afirmat que «el pacte territorial ja comença a donar fruits». A més, el regidor s'ha mostrat expectant perquè «coneixerem les conclusions del treball fet durant els últims mesos, que serà molt positiu per a l'ocupació de tota la comarca i, per tant, també de Benicarló».

  Respecte al programa del fòrum, al qual poden assistir persones individuals, empreses o entitats interessades, començarà a les 9.15 hores amb la presentació del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral. Més tard, a les 10.45, està previst començar a treballar amb grups participatius sobre el sistema productiu i el capital humà. Finalment, a les 12.15 hores, es presentaran les conclusions dels grups i s'exposaran les propostes.

  ocultar
  Benicarló assistirà al Fòrum Ciutadà del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral
  Pujar