elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló amplia l’oferta de l’Escola d’Estiu per a cobrir tota la demanda

Benicarló amplia l’oferta de l’Escola d’Estiu per a cobrir tota la demanda
  • En total, s’han creat 133 places més entre els tres torns. Amb aquesta ampliació es cobreixen totes les sol·licituds que havien quedat fora.

El regidor d’Educació, Carlos Delshorts, ha anunciat que l’Escola d’Estiu de Benicarló ha ampliat el nombre de places per tal de fer front a la demanda de les famílies que s’havien quedat sense plaça. En total, s’han creat 133 places més, a banda de les 760 que ja estaven previstes per als tres torns (dos al juliol i un a l’agost).

Així, al primer torn s’han augmentat les places en 29, el segon ha afegit 34 places i el tercer torn ha crescut en 70 places més.

«Una vegada feta la valoració de totes les preinscripcions —ha explicat el regidor—, ens vam adonar que hi havia 133 sol·licituds que es quedaven fora de l’Escola d’Estiu i vam decidir donar solució a totes les demandes de les famílies incrementant l’oferta per a donar cabuda a tots els xiquets i xiquetes que ho necessiten».

Carlos Delshorts ha remarcat que «la prioritat de la Regidoria és la conciliació familiar i és per això que hem fet un esforç important i hem donat solució a totes les demandes».

Pujar