30 de novembre de 2020 30/11/20

23 benicarlandos participen en la posada en escena d''El fill que vull tindre'

23 benicarlandos participen en la posada en escena d''El fill que vull tindre' - (foto 1)

  El segon espectacle del Cicle de Teatre Polític, 'El fill que vull tindre', comptarà amb la participació de 23 benicarlandos d'edats compreses entre els 10 i els 80 anys. El muntatge, nominat als Premis Max 2017, es podrà veure aquest dissabte 22 d'abril a l'Auditori Pedro Mercader.

  El Cicle de Teatre Polític es reprén aquest dissabte amb la representació de l'obra 'El fill que vull tindre', un muntatge de la companyia El Pont Flotant que reflexiona sobre les relacions entre pares i fills, sobre la dificultat de comunicació entre generacions, sobre els dubtes a l'hora d'enfrontar-nos a la paternitat, sobre les responsabilitat dels avis i àvies avui dia, etc.

  En la posada en escena d'aquest espectacle participaran 23 persones de Benicarló, totes elles amb edats entre els 10 i els 80 anys, que participaran durant aquesta setmana en un taller de creació escènica conduït per la pròpia companyia on es debatran qüestions com: Quin fill volia tindre el meu pare? Quin fill voldria tindre jo? Quin iaio voldria que fóra jo per al seu fill? Quin pare hauria volgut tindre el meu fill?

  'El fill que vull tindre' ha estat considerat per la crítica com «una obra poètica i universal» amb «escenes de gran bellesa plàstica» que «ens parlen de l'emoció des de la més pura senzillesa i quotidianitat». L'espectacle està nominat als Premis Max de les Arts Escèniques 2017 en les categories de Millor espectacle de teatre i Millor direcció d'escena.

  Les entrades es poden aconseguir per un preu de 7 euros al Mucbe.

  Pujar