18 de setembre de 2020 18/9/20

Benicarlàndia: èxit de públic i aposta per la continuïtat

  El mític parc de nadal ha rebut més de 4000 visitants i ha oferit alternatives d'oci i diversió per als xiquets i xiquetes. La regidoria de festes anuncia que aposta per la continuïtat de Benicarlàndia en els propers anys.

  El regidor de festes, Ilde Añó, ha fet una valoració positiva sobre el retorn de "Benicarlandia", el tradicional parc de nadal que portava anys sense presencia a les festes de nadal. Añó ha destacat "el treball que s'ha portat a terme per part de la comissió de festes, així com el dels voluntaris i les associacions que han fet possible aquest projecte".

  Més de 4000 visitants han gaudit de les diverses activitats que s'han portat a terme, tan per a menuts, com per més grans, entre la pista annexa del pavelló i la zona exterior, on podien gaudir de diferents tallers o activitats esportives com la pista de gel o la tirolina.

  De cara al any vinent, el regidor de festes, ha donat per confirmada la continuïtat de Benicarlàndia i ha afegit que "es poden modificar i canviar coses de cara al 2018 per millorar aquesta experiència, encara que Benicarlàndia s'ha situat com un dels parcs referència de la comarca".

  Com a balanç general, Añó ha dit que ha estat positiu, i ha destacat el bon treball de la coordinadora de penyes en la cavalcada de nadal, a més de Benicarlandia i la nit de cap d'any, on la San Silvestre primer i després la revetlla amb orquestra a la carpa de la Plaça Constitució han sigut un reflex d'unes festes participatives on han col·laborat desenes de persones i associacions.

  Pujar