17 d’octubre de 2019 17/10/19

Benestar Social llança una campanya per a previndre el consum d’alcohol durant el Nadal

Benestar Social llança una campanya per a previndre el consum d’alcohol durant el Nadal - (foto 1)
MÉS FOTOS
Benestar Social llança una campanya per a previndre el consum d’alcohol durant el Nadal - (foto 2)

Amb el lema «Estes Festes, lluïx prevenció», la Regidoria de Benestar Social, a través de la UPCCA, ha posat en marxa una campanya de prevenció dirigida a la reducció del consum d'alcohol durant les festes de Nadal. Aquestes dates estan relacionades amb menjars de feina, trobades familiars, eixides nocturnes i el comiat de l'any. Moments on l'alcohol sol tindre una presència important.

Els objectius de la campanya són conscienciar la població del seu paper preventiu cap als menors i sensibilitzar la població adulta de la seua responsabilitat en la reducció de riscos relacionats amb el consum d'alcohol.

La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, ha destacat que «la prevenció és cosa de totes i tots» i ha remarcat que «ens cal assolir un compromís social de protecció cap als menors. Aquestes dates, són moments de molta pressió social cap als menors i els estudis l'associen als primers consums i les primeres intoxicacions».

La campanya també fa èmfasi en la responsabilitat dels adults en la prevenció de riscos associats al consum d'alcohol, com els accidents de tràfic, les baralles, la destrossa de mobiliari urbà o les molèsties veïnals.

Durant totes les festes s'instal·laran cartells informatius en diferents punts de la ciutat, es repartiran fullets en els diferents espais d'oci i es farà difusió a través de les xarxes socials municipals.

ocultar
Benestar Social llança una campanya per a previndre el consum d’alcohol durant el Nadal
Pujar