18 de novembre de 2019 18/11/19

Arranca la quarta edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló

Arranca la quarta edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Arranca la quarta edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló - (foto 2)

  Els Premis Literaris Ciutat de Benicarló tornen amb força, mantenint la continuïtat respecte de les anteriors edicions i amb el mateix objectiu de consolidar la ciutat com a capital i referent creatiu del territori. El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Cultural, Pedro Manchón, i el director científic d'Onada Edicions, Miquel Àngel Pradilla, han presentat aquest matí les línies mestres dels Premis i el cartell que il·lustrarà aquesta quarta edició, obra de la il·lustradora Laia Carrera, guanyadora del Premi d’Àlbum Infantil Il·lustrat de l’any passat.

  Com en els anys anteriors, els Premis presenten quatre modalitats: àlbum infantil il·lustrat, divulgació científica, narrativa memorialística i llibre gastronòmic. Totes, amb una marcada voluntat de promoció de la ciutat. Tal i com ha reconegut el regidor, «aquests premis ens situen en el mapa, més enllà de les nostres fronteres, i són un instrument perfecte per convertir Benicarló en un gran aparador». «En aquest sentit, Manchón ha assenyalat que «la implicació dels patrocinadors és bàsica», en referència a Ashland Chemical, IFF i Caixa Benicarló, i s’ha marcat com a meta «aconseguir que la ciutat de Benicarló senta els premis com a propis».

  El director científic d'Onada Edicions, l’editorial encarregada de la difusió, disseny i distribució de les obres premiades, ha subratllat que «els Premis Ciutat de Benicarló constitueixen una aposta per la cultura en majúscules» i ha posat en valor les quatre modalitats dels premis, «cadascuna amb la seua singularitat», ha dit. Pradilla ha destacat l’ambició dels premis i la promoció que suposen per a Benicarló, que —ha destacat— sempre acaba tenint un retorn».

  Consulteu aquí les bases dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló: https://www.ajuntamentdebenicarlo.org/cul/pcul-concursos.php3

  ocultar
  Arranca la quarta edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló
  Pujar