elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca a Benicarló el Pla de Consolidació Empresarial

Arranca a Benicarló el Pla de Consolidació Empresarial
  MÉS FOTOS
  Arranca a Benicarló el Pla de Consolidació Empresarial - (foto 2)

  19 empreses de la comarca participen en el Pla de Consolidació Empresarial que ha començat aquesta setmana a Benicarló i que té com a objectiu millorar la rendibilitat de les pimes i microempreses de la comarca. El curs, impartit per la Cambra de Comerç, s'allargarà durant set setmanes.

  Aquesta setmana ha començat a Benicarló una nova edició del Pla de Consolidació Empresarial, destinat a responsables d'àrea i gerents de pimes i microempreses de la comarca que volen millorar la rendibilitat del negoci o avaluar altres alternatives d'expansió. Es tracta d'una iniciativa de la Cambra de Comerç de Castelló, cofinançada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Benicarló i que s'emmarca en les accions d'Actiben, el programa d'estímul de l'activitat empresarial i l'emprenedoria que coordina la Regidoria de Promoció Econòmica.

  L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, va donar ahir la benvinguda als 19 participants, procedents principalment de Benicarló però també de Vinaròs i Peníscola i va agrair que la Cambra de Comerç «haja pensat de nou en Benicarló com a seu d'una proposta formativa que té molta demanda». Miralles va assegurar que «l'Ajuntament continuarà apostant per la formació de les empreses de Benicarló, tant de les ja consolidades com d'aquelles de nova creació, incloent els emprenedors».

  El Pla de Consolidació Empresarial, que s'imparteix a les instal·lacions de Caixa Benicarló, s'allargarà durant set setmanes, en les quals es combinaran sessions grupals de sis hores setmanals amb sessions d'acompanyament, organitzades en funció de la disponibilitat de cadascun dels participants. Paral·lelament a les sessions teòriques, es desenvoluparà un pla d'empresa, amb un pla de viabilitat i un pla estratègic inclosos.

  Pujar