19 de setembre de 2020 19/9/20

Els alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes podran matricular-se a Benicarló

Els alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes podran matricular-se a Benicarló - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes podran matricular-se a Benicarló - (foto 2)

  L'aulari de l'Escola Oficial d'Idiomes a Benicarló, es constitueix com a punt d'informació, suport i formalització de la matricula. A partir d'ara, ja no serà necessari que els alumnes es desplacen a Castelló per a realitzar este tràmit.

  El regidor de Cultura, Josep Barberà, ha avançat este matí les millores que s'han implementat en l'extensió de l' EOI a Benicarló de cara al curs 2017-2018. Entre les novetats que facilitaran les gestions de l'alumnat, destaca el fet que els estudiants de l'aulari de Benicarló podran matricular-se al punt d'informació de l' EOI al departament de Cultura de l'Ajuntament.

  Barberà ha subratllat que es tracta «d'una excel·lent notícia, ja que l'aulari de Benicarló és el segon per oferta formativa a la província de Castelló». El responsable de l'àrea de Cultura ha incidit en que la gran quantitat d'estudiants amb que compta l'aulari «ens ha impulsat a fer entendre als responsables de l' EOI la idoneïtat d'este canvi, que facilita les coses a tots aquells per als qui el desplaçament suposava un problema».

  A partir d'ara, l'àrea de Cultura s'encarregarà de tot el procés de matricula de l'alumnat del curs anterior, i recollirà els justificats de pagament així com la documentació dels nous alumnes que formalitzen la matricula telemàticament.

  Per al curs 2017-2018, l'aulari de Benicarló oferta més de 500 places en les especialitats d'anglès (amb la novetat del nivell C1 en este curs) , francès i italià. Tant els alumnes nous, com aquells que opten pel nivell C1, hauran de formalitzar la seva preinscripció del 13 al 16 de Juliol a través del web de l' EOI. Els alumnes del curs passat que van aprovar a juny es matricularan el divendres 21 de Juliol a partir de les 9:00 h al departament de Cultura de l'Ajuntament.

  Pujar