13 de juliol de 2020 13/7/20

Alexis Sastre: «Vull regalar el campionat d’Espanya al poble de Benicarló»

Alexis Sastre: «Vull regalar el campionat d’Espanya al poble de Benicarló» - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alexis Sastre: «Vull regalar el campionat d’Espanya al poble de Benicarló» - (foto 2)
  Alexis Sastre: «Vull regalar el campionat d’Espanya al poble de Benicarló» - (foto 3)
  Alexis Sastre: «Vull regalar el campionat d’Espanya al poble de Benicarló» - (foto 4)

  L'Ajuntament de Benicarló ha felicitat l'atleta benicarlando Alexis Sastre per la medalla d'or aconseguida en salt d'alçada en un emotiu acte que ha reunit amics i familiars. L'esportista ja pensa en treballar per a poder participar en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

  L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada del regidor d'Esports, Carlos Flos, han traslladat, en nom de tota la Corporació Municipal, l'enhorabona a l'atleta Benicarlando Alexis Sastre per haver-se proclamat campió d'Espanya absolut de salt d'alçada en la competició celebrada el passat cap de setmana a Getafe. Sastre va aconseguir la medalla d'or amb un salt guanyador de 2,18 metres, que és, a la vegada, la seua millor marca personal.

  Xaro Miralles ha lloat «l'esforç, la disciplina i el sacrifici» d'Alexis Sastre per arribar fins aquí i ha remarcat que «els resultats esportius no són mai fruit de l'atzar, sinó que són el resultat d'un treball físic i psicològic important i, sobretot, la conseqüència de tindre una mentalitat guanyadora». L'alcaldessa ha volgut fer extensiva la felicitació a Alexis «de part de tot Benicarló» i ha subratllat que «ens sentim orgullosos que portes el nom de Benicarló allà on vages». El regidor d'Esports ha recordat que «és la primera vegada que tenim a Benicarló un campió d'Espanya absolut» i ha animat a Alexis a continuar lluitant pels seus somnis.

  Uns somnis que, en paraules del propi esportista, passen per «preparar-me per al proper campionat d'Espanya i intentar aconseguir alguna internacionalitat». Sastre ha reconegut que «no vull posar-me cap meta» però que el seu somni seria «preparar-me i treballar molt dur per poder anar als Jocs Olímpics de Tòquio d'aquí a dos anys».

  L'atleta ha agraït a totes les persones que l'han ajudat a arribar fins aquí, especialment als entrenadors, tècnics, amics i família i ha volgut dedicar aquest campionat d'Espanya «a tot el poble de Benicarló».

  Pujar