elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Agricultura convoca un concurs de pintura ràpida centrat en temes mariners

Agricultura convoca un concurs de pintura ràpida centrat en temes mariners
  • El concurs tindrà lloc el 17 d'octubre i inclou premis de 700, 500 i 300 euros per als tres guanyadors

  • Les obres s'hauran de pintar dins del Port de Benicarló

La Regidoria d'Agricultura ha convocat la primera edició del Concurs Local de Pintura Ràpida amb l'objectiu de promoure i difondre els valors creatius i artístics a nivell local i contribuir al manteniment i la difusió de les tradicions marineres vinculades a la cultura tradicional benicarlanda.

El concurs tindrà lloc el 17 d'octubre, amb una temàtica que girarà exclusivament al voltant de l'activitat marítima portuària. Es podran emprar diverses tècniques pictòriques com l'oli, acrílic, aquarel·la, pastel o tècniques mixtes però en cap cas s'admetrà l'ús de la fotografia, ni com a fons, ni com a element de collage.

Les obres s'hauran de realitzar dins del Port de Benicarló, tot i que també es podran utilitzar les instal·lacions de la Llotja, on la zona d'ús estarà senyalitzada.

Hi podran participar persones majors de 16 anys, amb inscripció prèvia que caldrà descarregar del web municipal i entregar al Registre General o a través de la seu electrònica. Les inscripcions es podran presentar fins al 7 d'octubre (inclòs).

D'entre totes les obres presentades, el jurat triarà les tres guanyadores, que obtindran premis de 700 euros (1r premi), 500 euros (2n premi) i 300 euros (3r premi) i farà una selecció d'obres finalistes que posteriorment s'exposaran al Mucbe, del 21 al 31 d'octubre. El mateix 21 d'octubre es donarà a conéixer l'obra guanyadora del concurs.

Pujar