Castellano

S'investiguen les causes de la defunció d'una jove després de caure al buit a Benetússer

S'investiguen les causes de la defunció d'una jove després de caure al buit a Benetússer
  • La víctima es va precipitar per la finestra d'un bloc de cases i s'està esbrinant si va ser una caiguda accidental o provocada

Aquesta matinada a Benetússer ha ocorregut una desgràcia. Una dona jove es precipitava d'un bloc de cases. La Guàrdia Civil està investigant quals són les causes de tal fet, que podria ser un homicidi. La dona d'al voltant d'uns trenta anys ha mort en l'acte després de les lesions de la forta caiguda.

Tot sembla que la morta s'ha precipitat des de la finestra d'un pis que estava ocupant de manera il·legal. En el mateix edifici, hi ha tres cases en aqueixa mateixa situació d'ocupació il·legal i existeix un procés de desallotjament impartit pel jutjat.

Després de l'ocorregut, s'han personat fins al lloc dels fets la guàrdia Civil i la Policia Local, a més dels agents de la Policia Judicial d'Alfafar-Catarroja i el grup d'homicidis, ja que no se sap amb certesa si era una mort accidental o homicida. Per això, el queipo de criminalística de València ha realitzat una inspecció tant de l'interior de l'habitatge com dels voltants on havia caigut la jove.

Dilluns que ve 20 de setembre es realitzarà l'autòpsia a la víctima per a esclarir les causes de la seua mort tan sobtada.

Pujar