Castellano

La nova agrupació de Cs a Benetússer es posa en marxa "per a millorar la vida de tots els veïns amb política útil"

  • Teresa Ortiz destaca la “il·lusió i el talent” de tots per a fer arribar el projecte liberal de Cs a la ciutadania “perquè és més necessari que mai”

La nova agrupació de Ciutadans (Cs) en la localitat de Benetússer, a la província de València, ha sigut constituïda aquesta setmana amb l'objectiu de “continuar treballant i fent política útil per a millorar la vida de tots els veïns”, tal com ha subratllat la Secretària d'Organització de Cs en la Comunitat Valenciana, Teresa Ortiz.

La dirigent de Cs ha celebrat la “il·lusió i l'interés” dels afiliats, amb els qui pretén “continuar treballant de manera estreta per a estar més prop de tots ells així com dels veïns del municipi".

“La constitució de més agrupacions de manera progressiva en la Comunitat Valenciana és la prova que el projecte liberal de Cs és més necessari que mai, perquè és el partit que es preocupa per millorar el dia a dia i la qualitat de vida de tots els valencians”, ha manifestat Ortiz, després de destacar que "hi ha molt de talent entre les files de Cs”. La Secretària d'Organització ha assegurat que “això es traduirà de manera directa en la qualitat de les nostres polítiques i en l'atracció dels millors perfils de la societat civil per a continuar sumant a aquest projecte”.

Per la seua part el portaveu de l'agrupació de Benetússer, Pedro Salmerón ha destacat que “som més, continuem creixent, i estem molt il·lusionats per a continuar treballant per Benetússer”. “Continuarem fent política útil a l'Ajuntament, proposant mesures assenyades i factibles per a millorar la vida dels nostres veïns”, ha indicat. 

En la mateixa línia, ha argumentat Salmerón, “estem convençuts que Benetússer necessita la nostra política útil, de centre, liberal i moderada”. Per això, ha explicat, “continuem treballant per al nostre municipi sense desistir de l'obstinació de fer-lo prosperar a tots els nivells”. 

Pujar