Castellano

Benetússer aprova ajudes de 2.000 euros per a emprenedors a iniciativa de Cs

Benetússer aprova ajudes de 2.000 euros per a emprenedors a iniciativa de Cs
  • Salmerón: “Hem donat suport als pressupostos a canvi d'aquesta mesura que considerem molt útil per a reactivar l'economia”

Benetússer aprova ajudes de 2.000 euros per a emprenedors a iniciativa de Ciutadans (Cs), ha destacat el seu portaveu, Pedro Salmerón, qui ha detallat que “la subvenció serà per a aquells nous autònoms, amb alta des de l'1 de gener fins al 30 de setembre, que estiguen empadronats a Benetússer com a mínim 12 mesos abans de la publicació de la mesura”.

A més, el regidor de Cs ha concretat que “l'ajuda serà superior per als majors de 45 anys i menors de 30; dones; aturats de llarga duració i altres col·lectius de difícil inserció laboral”.

“Aquesta mesura és fruit de l'acord aconseguit per Cs amb l'equip de govern per a donar suport al pressupost municipal de 2022”, ha explicat *Salmerón, al mateix temps que ha esgrimit que “per segon any consecutiu arribem a aquesta mena de consens per a poder aportar el nostre granet d'arena i contribuir a la millora de Benetússer”.

En aquest sentit, ha recordat, “l'any passat vam donar suport als comptes a canvi d'ajudes a l'escolarització de l'alumnat de 0 a 3 anys”. “Aquesta mesura s'ha consolidat i enguany ja compta amb dotació pressupostària”, ha celebrat, alhora que ha declarat que “Cs espera que l'ajuda per a emprenedors també es reedite els pròxims anys”.

Finalment, ha subratllat l'edil de la formació liberal, “Cs ha tornat a demostrar que és el partit de la política útil perquè que és capaç d'arribar a acords per a millorar la vida de la ciutadania”.

Pujar