4 de desembre de 2020 4/12/20

Cs Benetússer aconsegueix la creació d'una taula de treball per a la reconstrucció municipal

Cs Benetússer aconsegueix la creació d'una taula de treball per a la reconstrucció municipal - (foto 1)
  • Salmerón: “També hem aconseguit el suport unànime per a instar al govern a pagar a temps als afectats pels ERTEs i evitar un nou retard”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Benetússer, Pedro Salmerón, ha celebrat “la creació d'una taula de treball per a la reconstrucció municipal”. “Aquest instrument de cooperació entre Ajuntament i agents socials és imprescindible perquè el municipi supere aquesta crisi i cap ciutadà es quede arrere”, ha explicat.

Per això, ha assegurat Salmerón, “l'estàvem demanant des d'abril”. “És important escoltar les necessitats i propostes del teixit empresarial, comercial, social i cultural de Benetússer”, ha destacat.

Per a l'edil de la formació taronja, “aquesta taula de treball ens permetrà conjuminar esforços, cooperar i arribar a consensos amb un únic objectiu, el bé comú”. “És moment d'aparcar les diferències i els colors, i remar tots en la mateixa direcció”, ha assegurat.

En aquest sentit, ha aplaudit que “el ple també haja secundat unànimement una moció de Cs per a instar al govern central a regularitzar els impagaments parcials o totals dels treballadors afectats pels ERTEs”. “Igualment, demanem que es posen els mitjans necessaris perquè no es torne a retardar l'ingrés, moltes famílies el necessiten per a afrontar els seus pagaments i subsistir”, ha advertit.

Pujar