Castellano

El triatleta Vicente Palonés disputa a França el seu quart Mundial d’Ironman

El triatleta Vicente Palonés disputa a França el seu quart Mundial d’Ironman
  • Aquest diumenge 10 de setembre intentarà batre la seua millor marca en un Campionat del Món

MÉS FOTOS
El triatleta Vicente Palonés disputa a França el seu quart Mundial d’Ironman - (foto 2)
El triatleta Vicente Palonés disputa a França el seu quart Mundial d’Ironman - (foto 3)

El triatleta de Bellreguard Vicente Palonés, membre del NIE Gandia disputarà el seu quart Mundial d'Ironman a Niça aquest diumenge 10 de setembre.

Aquest 2023 el Campionat Mundial d'Ironman masculí, canvia la seva seu de Kona Hawaii, a Niça, França, on Palonés intentarà millorar els resultats aconseguits en anteriors proves mundialistes.

El diumenge se celebra la prova masculina, on es donaran cita els millors triatletes del món de llarga distància. Una prova que apunta a ser molt dura, on el sector de la bicicleta pot marcar grans diferències.

Un total de 3.800 metres de natació a la Badia dels Àngels. La bicicleta pels Alps Maritims, 180.2 km amb un perfil muntanyós, un dels més espectaculars i exigents de les proves Ironman a Europa, amb un desnivell acumulat de 2.400 metres amb la pujada al Col de l'Ecre. I la Marató a 4 voltes, 42.2 km a la Promenade des Anglais. Tot un espectacle de mundial, que assegura un escenari ple de públic animant els triatletes.

Palonés va aconseguir classificar-se a l'Ironman Lanzarote, a la posició 12 del seu grup d'edat, amb una marca de 10:33. Recordar que Palonès té plaça per al Mundial de Kona de 2024 per la seua classificació a Israel.

Segons afirma l’atleta de Bellreguard, arriba en un estat de forma bo, però una fascitis plantar que l'acompanya els dos últims mesos li ha limitat molt els entrenaments de córrer. No obstant això, intentarà millorar la seua millor posició en un mundial.

Pujar