14 d’agost de 2020 14/8/20

Rosen del CPV El Genovés i Fran del CPV Moixent finalistes del Campionat Individual Sub-18 de Raspall

Rosen del CPV El Genovés i Fran del CPV Moixent finalistes del Campionat Individual Sub-18 de Raspall - (foto 1)
  • Aquests dos jugadors jugaran la Gran Final després de guanyar a Joan Llopis del CPV El Genovés i Josep Chesa del CPV Ondara en el trinquet de Bellreguard

Última setmana del XIV Campionat Individual Sub-18 de Raspall, "Trofeu Fundación Trinidad Alfonso", en la qual dissabte que ve 21 de desembre a la vesprada es tancarà aquest campionat amb la disputa pel tercer lloc i la Gran Final, en el trinquet de El Genovés.

El passat cap de setmana es va disputar les semifinals d'aquest Individual Sub-18 de Raspall en el trinquet de Bellreguard. En la primera semifinal es van enfrontar Rosen del CPV El Genovés i Joan Llopis del CPV El Genovés, aquest es preveia que anava a ser una encontre molt igualat i ple d'emoció, i no va defraudar, els dos jugadors pertanyents al mateix club i íntims amics van protagonitzar una bonica lluita de molt de nivell i intensitat, en la qual va acabar vencent Rosen per la mínima, és a dir 25 a 20 que li dóna el bitllet per a la Gran Final.

La segona semifinal, enfrontava a Fran del CPV Moixent contra Josep Chesa del CPV Ondara. Aquesta partida també va ser molt bonica, amb un alt nivell de joc per part dels dos joves pilotaris, la partida va estar molt igualada i Josep es va esforçar al màxim per intentar derrotar a Fran, que va acabar imposant-se al seu rival en l'última part de la partida, en la qual va estar més encertat que el jove de la Marina Alta, el resultat final va ser de 25 a 15 a favor del jugador de La Costera, que li permet classificar-se per a disputar la Gran Final. La partida pel tercer lloc i la Gran Final, es disputaran dissabte que ve 21 de desembre en el trinquet del Genovés a partir de les 17.30 hores.

Resultats de les Semifinals del XIV Campionat Individual Sub-18 de raspall, Trofeu Fundación Trinidad Alfonso:

- Rosen CPV El Genovés - 25 – 20 - Joan L. CPV El Genovés

- Fran CPV Moixent - 25 – 15 - Josep CPV Ondara

Programació de les finals del XIV Campionat Individual Sub-18 de raspall, Trofeu Fundación Trinidad Alfonso, dissabte 21 de desembre, trinquet de El Genovés:

- 17.30 hores. Final per la tercera plaça. Joan L. CPV El Genovés contra Josep CPV Ondara

- 18.30 hores. Final absoluta. Rosen CPV El Genovés contra Fran CPV Moixent

Pujar