Castellano

L´IES Joan Fuster i l´Ajuntament de Bellreguard enceten el projecte "Reciclart en femení"

L´IES Joan Fuster i l´Ajuntament de Bellreguard enceten el projecte "Reciclart en femení"

    Aquest dimarts comença 'ReciclArt en Femení', un projecte il·lusionant impulsat per l'IES Joan Fuster, i les regidories d'Igualtat i Medi Ambient de l'Ajuntament de Bellreguard, amb la coordinació de la consultoria d'igualtat i equitat ProactiveS. També hi col.labora el Consorci de Residus (COR), que aporta material reciclat per a realitzar l'obra i a més a més explicarà a l'alumnat quin és el tractament que reben els materials que arriben als contenidors del poble.
    ''ReciclArt en Femení' és una femenina exposició de quadres treballats amb material reciclat que ressalten i empoderen la figura de la dona. Obres d'art encarades a treballar la temàtica femenina, la igualtat i contra la violència de gènere.

    A més de la gran visibilitat d'aquestes obres exposades, es treballarà un taller on l'artista Diego Moyua ensenyarà aquesta tècnica artística de pintura i collage a un grup d'alumnes per tal que reconeguen la seua capacitat de transformar material de rebuig en art i ajudar a fer visibles les problemàtiques que tenen les dones a través d'aquesta tècnica.

    Capacitació, apoderament, lluita reivindicativa per la igualtat, visualització i reconeixement de violències masclistes reflectides en les obres realitzades i a més a més estima i cura del medi ambient en utilitzar sempre materials reciclats. De segur que no deixarà a ningú indiferent.

    Pujar