Castellano

La Fira d'Oportunitats d'Acobell es transforma en la I Setmana d'Oportunitats del comerç associat de Bellreguard

La Fira d'Oportunitats d'Acobell es transforma en la I Setmana d'Oportunitats del comerç associat de Bellreguard

  Tot i haver-se programat la IV edició de la Fira d'Oportunitats d'Acobell per al dia 8 de novembre, l'Associació de Comerciants, Empreses i Professionals de Bellreguard, davant  l'actual situació de lluita contra la pandèmia amb les noves mesures aprovades i les que poden aprovar-se en els pròxims dies, ha decidit el seu ajornament.

  L'esdeveniment havia de celebrar-se en un espai públic i comptaba amb la col·laboració necessària de l'Ajuntament, però per responsabilitat i amb la intenció de contribuir a la minimització dels actes amb gran afluència de persones en un moment delicat com el que estem vivint, s'ha ajornat al mes de febrer, sempre que les condicions en eixes dates facen possible la seua realització. 

  Les empreses de Bellreguard en general i el seu comerç en particular, lluiten cada dia per tirar endavant negocis afectats per esta crisi sanitaria amb greus repercusions en el normal funcionament de l'economia, i volen continuar amb força fent el que millor saben fer, que és atendre amb professionalitat i proximitat, a uns clients que han demostrat en tot este temps de confinaments i de situacions excepcionals, que és possible comptar amb el menut comerç i les empreses més pròximes, per atendre amb total garantia i eficàcia qualsevol necessitat. 

  Per això, i per tal que l'ajornament de la Fira no siga una oportunitat perduda per a ningú, els comerços associats faran realitat una fantàstica "SETMANA D'OPORTUNITATS" amb molt bones ofertes, liquidació d'estocs, descomptes i promocions pensades per a eixe públic fidel i habitual, però també per a que pugen conéixer la potent xarxa comercial que hi ha a Bellreguard nous clients vinguts d'altres poblacions veïnes.

  Del 8 de novembre fins al 15, al comerç associat identificat amb el cartell de la setmana a la porta dels seus establiments us espera. Comprant al menut comerç guanyem tots i totes.

  Pujar