Castellano

El comerç de Bellreguard trau al carrer la seua oferta amb descomptes amb la III Fira d’Oportunitats

El comerç de Bellreguard trau al carrer la seua oferta amb descomptes amb la III Fira d’Oportunitats
  • Joan Marco: “Als establiments del nostre poble hi podem trobar tot allò que necessitem, a un preu just i amb l’atenció que pertoca”

El gran aparador del comerç local de Bellreguard, la Fira d'Oportunitats, torna aquest cap de setmana del 22 i 23 de febrer amb la seua tercera edició. Una nova cita que arriba amb totes les ofertes i descomptes i amb importants novetats, començant per un canvi d'ubicació.

La III Fira d'Oportunitats del Comerç Associat que organitza l'Associació de Comerços, Empreses i Professionals de Bellreguard (Acobell) amb la col·laboració de la Regidoria d’Hisenda i Promoció Econòmica, es celebra enguany al carrer Enric Soler i Godes, enfront de l'IES Joan Fuster. Un nou espai, més ample que el d'anteriors edicions, on el comerç bellreguardí posarà a l'abast del públic les millors ofertes, descomptes i promocions.

“Per tercera vegada, el comerç de Bellreguard ix al carrer a mostrar que està viu i que és plenament competitiu, i a demostrar que als establiments dels carrers del nostre poble hi podem trobar tot allò que necessitem, a un preu just i amb l’atenció que pertoca”, ha explicat el regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Joan Marco, qui anima als veïns de Bellreguard i als de la comarca a visitar la fira i recolzar al teixit comercial bellreguardí.

Veïns i visitants podran accedir a l’enorme oferta que posa al seu abast el comerç local en la Fira d’Oportunitats la vesprada de dissabte, entre les 18h i les 21 h, així com el diumenge de de 9h a 15h. Està prevista l’assistència de les autoritats locals, així com de la directora general de Comerç de la Generalitat, Rosana Seguí, el president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Voro Femenia, i el diputat provincial d’Hisenda, Vicent Mascarell.

Pujar