17 de novembre de 2019 17/11/19

La cantera del Bàsquet Bellreguard gaudeix amb els seus ídols del València Bàsquet en la Fonteta

La cantera del Bàsquet Bellreguard gaudeix amb els seus ídols del València Bàsquet en la Fonteta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La cantera del Bàsquet Bellreguard gaudeix amb els seus ídols del València Bàsquet en la Fonteta - (foto 2)
  La cantera del Bàsquet Bellreguard gaudeix amb els seus ídols del València Bàsquet en la Fonteta - (foto 3)
  La cantera del Bàsquet Bellreguard gaudeix amb els seus ídols del València Bàsquet en la Fonteta - (foto 4)

  La cantera del Bàsquet Bellreguard, representada pels equips benjamí i aleví, va assistir el passat 19 de març al partit de semifinals de l’Eurocup entre el València Bàsquet i l’Unics Kazan, a la Fonteta. Els joves jugadors del conjunt bellreguardí van participar de l’esdeveniment de forma activa, donant suport a l’equip valencià.

  El més menuts del club van gaudir així d’una jornada completa, en van compartir moments i es van fer fotos amb els seus ídols, a més de participar en diferents activitats programades pel club valencià. El Bàsquet Bellreguard va gaudir en directe d’un emocionant partit, on remuntà i guanyà l’equip taronja.

  En paraules del coordinador esportiu del Bàsquet Bellreguard, Felipe Aparisi, “al club donem rellevància a aquestes activitats per al creixement i motivació dels jugadors i jugadores, així com per a la implicació i unió amb les famílies”. D’aquesta manera, a més, “fem poble des del soroll del baló, amb l’objectiu de que cada bellreguardí s’identifique amb el club”. I al mateix temps, ha afegit, “en matèria esportiva estem consolidant equips, competint a un gran nivell i en continu creixement”.

  ocultar
  La cantera del Bàsquet Bellreguard gaudeix amb els seus ídols del València Bàsquet en la Fonteta
  Pujar