Castellano

Bellreguard mostra la força del seu associacionisme amb la segona edició de Connecta’t

Bellreguard mostra la força del seu associacionisme amb la segona edició de Connecta’t
  • Les entitats del poble compartiran amb els veïns aquest dissabte, 24 d’octubre, les seues experiències i oferiran tallers i activitats

El proper dissabte, 24 d’octubre, Bellreguard torna a celebrar la festa de l’associacionisme. Arriba la segona edició de Conecta’t, les Jornades Associatives i de Participació Ciutadana. Durant tot el dia, les associacions del poble seran les protagonistes amb una programació amb la qual es compartiran experiències i es donaran a conèixer la tasca que desenvolupen amb activitats diversos.

“És una oportunitat magnífica per a conèixer la contribució a la nostra societat d’entitats i associacions i, alhora, de comprovar que Bellreguard és un poble viu, actiu, solidari, cult i compromés”, segons destaca el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner.

A les 9.30 hores s’obrirà al saló de plenaris de l’Ajuntament la jornada, amb la benvinguda als assistents. Giner serà l’encarregat de rebre-los i donar pas a la cooperativa La Dula, dedicada a impulsar processos d’acció comunitària i generar projectes d’investigació social, que des de les 10 hores contarà la seua experiència De la participació ciutadana a l’acció comunitària. A les 12.30, serà Ca Saforaui, el Centre Social Popular, el que narre la seua experiència.

Per la vesprada, la jornada canvia d’excenari i es trasllada a l’Espai Participa (C/. Mondúver, 1), on les protagonistes seran les organitzacions que formen part de la Mesa d’Entitats de Bellreguard. L’Associació de Benestar Animal de Belleguard, l’Espai Creatiu Comunitati, el Grup de Danses ‘La Forca’, el Karate Club Shinden i l’Associació de Comerciants Acobell realitzaran activitats i tallers entre les 17 i les 19 hores. Des de la Mesa d'Entitats animen a la ciutadania a participar de tota la jornada

Pujar