Castellano

Bellreguard crea una xarxa per a coordinar i estimular les accions ciutadanes de suport mutu durant la crisi del Covid-19

Bellreguard crea una xarxa per a coordinar i estimular les accions ciutadanes de suport mutu durant la crisi del Covid-19

  La crisi sanitària del Covid-19 ha generat un corrent de solidaritat que, a Bellreguard, l’Ajuntament vol canalitzar i donar-li continuïtat amb la creació d’una Xarxa de Suport Mutu. Sota el lema ‘Fem poble, cuidem-nos!’, la iniciativa naix com un espai de coordinació i acció col·lectiva entre el mateix Ajuntament, el teixit associatiu i la ciutadania per donar una resposta com a poble a aquesta situació excepcional.

  La Xarxa de Suport Mutu de Bellreguard està oberta a la participació de totes les persones que vulguen participar-hi. Només han de demanar-ho a través de Whatsapp o telefonant, als números 661.497.614 o 609.240.020, tant si és per oferir la seua col·laboració com per a sol·licitar ajuda.

  Segons explica el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner, amb la creació de la Xarxa es constituiran diferents grups de treball per tal de desenvolupar les diferents tasques a dur a terme:

  · Atenció bàsica a persones vulnerables (realitzar compres, passejar mascotes,...)

  · Elaboració de material sanitari (manguitos, mascaretes,...)

  · Acompanyament emocional telefònic.

  · Reforç escolar a distància.

  · Ajuda econòmica als diferents projectes solidaris en la Safor.

  “En aquests moments, la ciutadania està donant un exemple amb nombroses iniciatives solidàries i de suport i ajuda a les persones que més ho necessiten, i des de l’Ajuntament volem reconèixer tota eixa tasca oferint els nostres mitjans per tal de coordinar-la, donar-li forma i que, fins i tot, puga perdurar per als temps que han de vindre”, ha assenyalat Giner.

  Pujar