21 de setembre de 2020 21/9/20

Baldoví a Sánchez: “Gràcies a vosté l'Espanya negra torna amb més força”

Baldoví a Sánchez: “Gràcies a vosté l'Espanya negra torna amb més força” - (foto 1)
  • El candidat al Congrés per la província de València, es mostra “raonablement satisfet” amb els resultats obtinguts

Compromís aconsegueix de la mà de Més País dos diputats més en aquestes eleccions generals del 10N, i ho fa valorant els resultats amb un sabor agredolç i tendint de nou la mà al socialista Pedro Sánchez per a aconseguir un acord d'investidura.

El candidat al Congrés per València, Joan Baldoví, s'ha mostrat “raonablement satisfet” pels resultats però ha lamentat que a causa de no haver-se arribat a un acord en els passos comicis Vox haja augmentat la seua representació: “Enhorabona senyor Pedro Sánchez, amb tota la ironia del món, gràcies a vosté l'Espanya negra torna a estar amb més força en el parlament” ha afirmat.

Acompanyat dels seus companys de partit, Baldoví ha realitzat aquestes declaracions al mateix temps que ha demanat al candidat socialista a apostar per un acord de govern amb altres forces polítiques: “Malgrat el que ha fet, hi ha possibilitats de governar. Ara ja no valen les excuses” ha dit, i insistit que “hi ha possibilitats reals de formar govern, i si Pedro Sánchez vol ser útil a totes les persones que hem confiat en opcions progressistes cal formar govern”.

En aquest sentit, el de Compromís ha agraït als seus votants la confiança depositada i s'ha compromés a estar “a l'altura de la confiada que han depositat en nosaltres”.

Pujar