28 de setembre de 2020 28/9/20

Baldoví: “No són els resultats que esperàvem”

Baldoví: “No són els resultats que esperàvem” - (foto 1)

  Amb el 85% dels vots escrutats i que donen un sol diputat a Compromís, el diputat Joan Baldoví ha realitzat la primera valoració de la nit en considerar que aquests resultats són “pràcticament irreversibles” encara que no són “els resultats que esperàvem”.

  Amb aquestes paraules la representació de Compromís en el Congrés dels Diputats, ha volgut felicitar a Pedro Sánchez i al PSOE perquè “han guanyat les eleccions”. A més, aprofitat la seua intervenció per a donar les gràcies a totes aquelles persones que han acudit a votar hui i que “han parat els peus a la dreta en aquest país”. “Han estat a l'altura de les circumstàncies” ha assenyalat.

  “Volíem que la veu de Compromís fóra més forta perquè les reivindicacions valencianes tingueren la repercussió que creem han de tindre, i que altres formacions no li donaran” ha assenyalat, acompanyat de Mónica Oltra i Fran Ferri, els qui encara estan a l'espera dels resultats de les eleccions autonòmiques.

  Malgrat aquests resultats, Baldoví s'ha mostrat confiat que la formació continue sent determinant a l'hora de formar govern: “Els números poden donar una aritmètica on el vot de Compromis fóra decisiu per a ser president o aprovar coses importants”.

  Finalment, el diputat ha apuntat que “el compromís d'aquest diputat i de tot el conjunt de Compromís és un compromís amb les persones d'aquesta terra, no depén de la presència electoral. Serem exactament els mateixos”. “Esperem estar a l'altura de la confiança depositada en nosaltres” ha sentenciat.

   

  Pujar