17 d’octubre de 2019 17/10/19

Baixen les temperatures i el vent s'allunya de la Comunitat

Baixen les temperatures i el vent s'allunya de la Comunitat  - (foto 1)

El mes de febrer ha arrancat amb un cap de setmana on s'han arribat a registrar ratxes de vent de fins a 130 km/h en algunes zones de la Comunitat Valenciana. Ara en aquest nou inici de setmana el temporal de vent s'allunya i dóna pas a una baixada dels termòmetres.

Per a aquest dilluns 4 de febrer, l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha informat que el cel es mantindrà buidat amb tendència al fet que vagen apareixent intervals de núvols mitjans i alts a partir de la vesprada. Malgrat la presència de núvols no s'esperen precipitacions en cap de les tres províncies valencianes. 

Respecte al vent, encara que ja ha sigut desactivada l'alerta, s'espera que en el nord de Castelló es registren ratxes de vent del nord-oest d'una caràcter moderat que pot tendir a fort en les primeres hores del dia. A Alacant i València el vent bufarà fluix.

A més, aquesta nova setmana viurem un canvi en les temperatures: les mínimes aniran en descens i les màximes en ascens – més acusat a l'interior on pujaran entre 4 i 8 graus-. Per províncies els termòmetres marcaren: a València màximes de 18 i mínimes de -2 ; a Castelló màximes de 15 i mínimes de -2 graus; i a Alacant les màximes arribaran als 16 graus i les mínimes no superaran els 0 graus.

 

 

ocultar
Baixen les temperatures i el vent s'allunya de la Comunitat
Pujar