Castellano

Augmenta la venda de torrons en 2022: Xixona es manté líder de la indústria torronera

Augmenta la venda de torrons en 2022: Xixona es manté líder de la indústria torronera
  • La majoria de torrons que gaudim en aquests dies s'elaboren en aquest poble alacantí

MÉS FOTOS
Augmenta la venda de torrons en 2022: Xixona es manté líder de la indústria torronera - (foto 2)
Augmenta la venda de torrons en 2022: Xixona es manté líder de la indústria torronera - (foto 3)

Els torrons amb IGP Xixona i Torró d'Alacant han augmentat enguany la seua xifra de vendes, respecte a l'any passat. Així ho ha anunciat el Consell Regulador de la IGP, que també ha destacat que “la qualitat dels torrons que s'elaboren a Xixona es demostra, no sols gràcies a l'acurada selecció de les millors matèries primeres pròpies de la dieta mediterrània i a l'experiència i bon fer dels mestres torroners, sinó també amb l'excel·lent producte final que cada Nadal es guanya la confiança de milions de consumidors a tot el món i que, per segon any consecutiu, han permés a les empreses torroneres continuar creixent en vendes”.

El Ple de Consell Regulador de la IGP Xixona i Torró d'Alacant ha subratllat que “és el consumidor qui, amb la seua decisió de compra, atorga la nota final als nostres productes nadalencs elaborats a Xixona i, en aquest sentit, el balanç dels últims anys no pot ser més positiu”.

Aquest augment de les vendes és el que ha portat al Consell Regulador, que és l'organisme encarregat de vetlar per l'estricte compliment de les normatives nacionals i comunitàries que regulen els torrons elaborats a Xixona, a agrair als consumidors “la confiança que depositen en els nostres productes”.

El Consell defensa que “els productes amb el segell comunitari de DOP o IGP comporten un rigorós control que es duu a terme mitjançant estrictes auditories per a garantir el total compliment de la normativa”.

Així mateix, des de Xixona s'impulsa un patrimoni cultural amb més de 500 anys d'història, que és necessari preservar i protegir, per la qual cosa “el reconeixement dels consumidors és fonamental: només ells poden posar la nota final a la nostra labor”.

Pujar