9 d’agost de 2020 9/8/20

Entra a robar a un restaurant i es pren tres cerveses durant el saqueig

Entra a robar a un restaurant i es pren tres cerveses durant el saqueig - (foto 1)
  • El robatori, que es va produir mitjançant un butró en la teulada del local, es va cometre el mes de juliol passat

La Guàrdia Civil ha detingut a un home per robar presumptament en conegut restaurant d'Asp. El curiós del robatori, tal com explica la Guàrdia Civil en un comunicat, és que va realitzar un butró per a accedir al local i va estar quatre hores dins, temps en el qual va aprofitar per a revisar totes les dependències amb tranquil·litat i fins i tot prendre's tres cerveses per a descansar.

La Guàrdia Civil ha detallat que el robatori va tindre lloc el passat 1 de juliol de 2019, entre les 03.51 i les 07.52 hores. Finalment, va poder sostraure tot el tabac contingut en la màquina expenedora (valorat en uns 4.000 euros) i la recaptació, tant d'aquesta màquina expenedora com de la registradora, fent-se amb un botí en efectiu d'uns 400 euros. A més, va ocasionar quantiosos danys en l'establiment (en les diverses màquines violentades, en portes, en la teulada), arribant a tallar-se, com a conseqüència d'això, en un avantbraç.

Els agents de l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil d'Asp es van fer càrrec ràpidament de les gestions d'esbrinament. Van realitzar una inspecció ocular del restaurant, recollint diverses empremtes dactilars, així com restes biològiques (sang, de la ferida produïda) i les imatges que van captar les càmeres de seguretat del local, a més de manifestacions de testimonis. Després de quasi 3 mesos d'incessant investigació, els agents han aconseguit identificar i localitzar al presumpte autor dels fets, sent aquest un espanyol de 49 anys, veí de la localitat de Biar, amb nombrosos antecedents.

El detingut, a qui se li imputa un presumpte delicte de robatori amb força (mitjançant escale i butró), ja ha sigut posat a la disposició de l'Autoritat Judicial, quedant en llibertat provisional amb càrrecs, a l'espera de judici.

Pujar