elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arrenca la setmana amb alerta per fortes ratxes de vent a Castelló

Arrenca la setmana amb alerta per fortes ratxes de vent a Castelló
  • S'espera un notable descens de les temperatures i no es superaran els 25ºC ni a València, ni a Alacant i ni a Castelló

Les fortes ratxes de vent de les últimes hores de diumenge ens acompanyen en un començament de setmana marcat per la fresca. Dilluns arranca a la Comunitat Valenciana amb fortes ratxes de vent, especialment a Castelló, província que està en alerta aquest matí per ratxes que poden arribar als 80 km/h, especialment en zones d'interior.

També vam començar amb un temps més fresc. Les pluges d'ahir a la nit han donat pas a una temperatures molt més suaus que els últims dies i que ens acompanyaran en les pròximes jornades. Així, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), les temperatures oscil·laran entre els 14 i els 26ºC en les tres capitals de província.

Per cert, Aemet alerta que no es descarta reducció de la visibilitat en zones altes per pols en suspensió.

Per al dimarts s'espera una lleugera pujada de les temperatures, especialment a Alacant on podran arribar als 30ºC de màximes. El temps romandrà estable, amb absència de pluges, al menys fins dijous.

Pujar