10 de desembre de 2019 10/12/19

Arranca l’Europeu de Pilota a Portugal

Arranca l’Europeu de Pilota a Portugal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Arranca l’Europeu de Pilota a Portugal - (foto 2)
  Arranca l’Europeu de Pilota a Portugal - (foto 3)
  Arranca l’Europeu de Pilota a Portugal - (foto 4)

  Dilluns passat va començar l'Europeu de Pilota en la localitat portuguesa de Moita, on el jove Diego López (més conegut en l'àmbit de la Comunitat Valenciana com Diego d’Onda), buscarà juntament amb els seus companys de selecció proclamar-se campió d'Europa de les diferents modalitats de competició (ONE WALL, LLARGUES, JOC INTERNACIONAL i PILOTA LUSITANA).

  Aquesta setmana serà intensa, ja que la competició és molt exigent, i està jugant fins a 3/4 partides diàries, perquè durant els primers dies es disputa la fase de grups de les diferents modalitats, en la qual totes les seleccions busquen la classificació per a la disputa de les medalles, i ja es concentra en els últims dies les finals de totes les competicions.

  Per a això ha estat entrenant durament des de finals de Juny i tot el mes de Juliol en sessions de matí i vesprada i afronta el repte europeu en un estat de forma òptim.

  D'altra banda comentar que divendres passat es va jugar en el Trinquet d'Onda la semifinal de tornada del Trofeu d'Estiu d'Escala i Corda en la qual el CPV Onda A no va poder superar la renda que portava de la partida d'anada el CPV Massalfassar A i malgrat guanyar la partida 60-40 no va aconseguir la classificació per a la final perquè la renda que portava era de 25-60.

  I ja finalment el dissabte es va disputar en les localitats de Traiguera i Xert el III Campionat Autonòmic de Frare; el Club Pilotari Onda participava amb 4 equips, 2 en primera categoria, 1 en tercera i 1 en veterans. De tots ells només l'equip de primera categoria format per Diego López i Carlos Costa van aconseguir un tercer lloc autonòmic; la resta d'equips no va aconseguir classificar-se per a la fase final.

  ocultar
  Arranca l’Europeu de Pilota a Portugal
  Pujar