28 de setembre de 2020 28/9/20

Aquests són els temes més polèmics de les sobretaules nadalenques

Aquests són els temes més polèmics de les sobretaules nadalenques - (foto 1)

  La política, la religió i les relacions anteriors, són els temes que més revolada poden causar en les sobretaules nadalenques és per això que els especialistes recomanen evitar-los.

  Les especialistes aconsellen fugir de les opinions polítiques “sobretot si sap que algun dels presents té una posició molt oposada o poc dialogant”. També recomanen evitar la religió per a “no ferir els sentiments religiosos en unes dates basades en l'orientació de fe cristiana”.

  Un altre dels temes que és millor no tractar és el sexe, assenyala la doctora Marina Sangonzalo, psicòloga de Quiron Salut, ja que “encara que pot resultar divertit, cal anar amb compte si tenim enfronte persones d'altres generacions per a les quals puga resultar incòmode o inapropiat”. A més, convé no parlar d'anteriors relacions amoroses: “Esmentar successos d'anterior nadal que s'han viscut amb exparelles pot ferir alguna sensibilitat”.

  Les especialistes recomanen a l'hora d'abordar aquest tipus de situacions adoptar una actitud tranquil·la, minimitzar el conflicte i demanar obertament a les parts que aparquen les seues diferències i que valoren tot el bo que els envolta en aqueix moment.

  Pujar