elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aquests són els punts de vacunació sense cita oberts aquesta setmana en la Comunitat Valenciana

Aquests són els punts de vacunació sense cita oberts aquesta setmana en la Comunitat Valenciana
  • Els qui desitgin completar la pauta de vacunació contra el covid poden acostar-se a aquests punts o cridar al seu centre de salut

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública contínua impulsant la vacunació enfront del Covid-19 gràcies a la instal·lació de punts de vacunació sense cita prèvia distribuïts per tota la Comunitat Valenciana.

L'objectiu és facilitar que totes aquelles persones que estan pendents de rebre alguna dosi de la vacuna Covid-19, bé perquè han passat la malaltia o per qualsevol altre motiu, puguin acostar-se a qualsevol dels punts de vacunació per a rebre-la sense necessitat de cita prèvia. D'aquesta manera, des de la Conselleria de Sanitat es pretén agilitar el procés de vacunació perquè tota la població pugui comptar amb la pauta completa segons els criteris establerts en el calendari de vacunació COVID.

Punts de vacunació sense cita

Aquests són els punts de vacunació sense cita d'aquesta setmana. La Conselleria de Sanitat anirà actualitzant els punts de vacunació que es podran consultar a través de les xarxes socials (Twitter, Instagram o Facebook).

Així, a la província de València s'obren aquesta setmana el centre de salut d'Ador (de dilluns a divendres, de 13.30 hores a 15.00 hores) i el centre de salut de Corea, a Gandia (de dilluns a divendres, de 12.30 hores a 14.30 hores). A més, l'Hospital la Malva-rosa romandrà obert des de demà dia 5 de juliol de dilluns a divendres (de 16.00 hores a 20.30 hores).

Durant el mes de juliol també hi ha jornades de vacunació sense cita en el centre de salut de Llíria (dilluns, de 13.00 a 15.00 hores), centre de salut de Paterna El Clot (dilluns, sol adults, i dijous, vacuna pediàtrica, d'11.00 a 13.00 hores), centre de salut de Burjassot II (dimarts, de 10.00 a 12.30 hores), centre de salut de Bétera (dimecres, de 15.30 hores a 19.30 hores) i centre de salut de Godella (dimecres, de 15.30 a 19.30 hores).

A més, es vacunarà sense cita en el centre de salut de la Pobla de Vallbona (dimecres, de 15.30 hores a 19.30 hores), Escola de Persones Adultes de l'Eliana (dijous, de 15.00 a 17.00 hores), centre de salut de Benimàmet (dijous, de 12.30 hores a 15.00 hores), centre de salut de Benaguasil (divendres, de 12.00 a 14.00 hores) i en el centre de salut de Montcada (divendres, de 12.30 a 14.00 hores).

Així mateix, aquesta setmana roman obert el punt de vacunació instal·lat en el Pati dels Tarongers, annex a l'Hospital General Universitari de Castelló (el dimarts 5 de juliol, de 16.00 a 21.00 hores) i el punt de vacunació del Escorratel, a Oriola (el dimecres 6 de juliol, de 15.00 a 20.00 hores).

A més, en el Centre d'Especialitats de Benidorm, pertanyent al Departament de la Marina Baixa, s'obre en setmanes alternes un punt sense cita de 16h a 20h, i a l'Hospital Universitari de Torrevella hi ha previstes noves jornades de vacunació sense cita la setmana de l'11 de juliol.

Aquests punts sense cita se sumen a la vacunació amb cita que es continua desenvolupant en tots els departaments de salut. En aquest cas, l'administració de la vacuna es realitza en els corresponents centres de salut o en punts habilitats expressament, com l'Hospital General Universitari Dr. Balmis (Alacant), on es vacuna amb cita de dilluns a divendres.

Les persones que tinguin dosis pendents per a completar la pauta de vacunació poden demanar cita en el seu centre de salut o bé consultar les xarxes dels departaments de salut per a conèixer els punts sense cita habilitats a cada moment.

Pujar