elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aquests són els municipis valencians on les dones poden lligar més

Aquests són els municipis valencians on les dones poden lligar més
  • Un curiós estudi assenyales les localitats on és més fàcil trobar parella del sexe oposat

En temps de pandèmia, lligar sembla ser una mica més difícil. Sobretot, durant l'època en què la societat estava confinada a casa. Les restriccions, els tocs de queda i els tancaments perimetrals, al costat del tancament de l'oci nocturn han sigut un problema per a algunes persones trobar parella.

No obstant això, un curiós estudi indica en quines localitats de la Comunitat Valenciana és més fàcil per a les dones trobar parella. Això sí, si el que es busca és una parella del sexe oposat. Atés que viuen en més homes que dones.

Així, Montroi és la localitat de la província de València on una dona té més probabilitats de trobar parella, ja que hi ha un +11,48% d'homes que de dones. Els resultats de tots els municipis d'Espanya els ha publicats SugarDaters, una pàgina per a trobar parella.

Altres municipis on una dona ho té fàcil per a trobar el amor són Pedralba (+10,51% d'homes que de dones), Turís (+8,76%), Real (+8,09%) i Nàquera (+6,32%).

La mateixa anàlisi demostra que les dones prefereixen viure en capitals de província, ja que excepte comptades excepcions són les localitats en les que, en percentatge, hi ha menys homes que dones. Per això, és més fàcil per a un home trobar parella en una capital que en un municipi més xicotet.

Més dones que homes

No obstant això, a València hi ha un +10,42% de dones que d'homes. És la localitat de la província de València on és més fàcil per a ells aconseguir una cita. Altres municipis interessants per a ells són Godella (+8,46% de dones que d'homes), Alfara del Patriarca (+8,12%), Burjassot (+7,24%) i La Pobla del Duc (+7,17%).

 

Pujar