25 de setembre de 2020 25/9/20

Aprofundir el Canvi celebra les seues primàries amb 50 candidatures

Aprofundir el Canvi celebra les seues primàries amb 50 candidatures - (foto 1)

    La iniciativa Aprofundir el Canvi ja ha iniciat les primàries amb les quals triarà i ordenarà la llista per presentar-se a la 2a Assemblea Ciutadana Valenciana de Podem. S'han presentat 50 persones a dit procés: 1 per a la Secretaria General i 49 per al Consell Ciutadà Valencià, entre les quals es votarà fins al dimarts 25 per escollir les persones que conformaran la candidatura que aspire a ser la pròxima direcció de Podem en el procés congressual que conclourà el pròxim 20 de maig.

    Entre les candidatures presentades –qualsevol persona es podia presentar amb l'aval d'un dels 5 nodes territorials d'Aprofundir el Canvi- només una persona ho fa per al lloc de candidat a la Secretaria General, Antonio Estañ. A la candidatura per al Consell Ciutadà Valencià s'han presentat 26 homes i 23 dones, un total de 49 persones que hauran de ser escollides i ordenades per qualsevol persona signant de la crida d'Aprofundir el Canvi.

    El procés de votació va començar dissabte 22 i, després de 2 dies, ja han participat 115 persones del procés. El sistema triat per realitzar el procés ha sigut Demokratian, una aplicació de software lliure que garanteix l'encriptació de cada vot per garantir l'anonimat, i que ha sigut emprat per diferents partits polítics. La candidatura d'Aprofundir el Canvi s'anunciarà el pròxim 27 d'abril.

    Pujar