1 d’octubre de 2020 1/10/20

Antonio Estañ considera que Zaplana ha de comparèixer a les Corts

Antonio Estañ considera que Zaplana ha de comparèixer a les Corts - (foto 1)

    El membre d'Aprofundir el Canvi i diputat de Podem a les Corts Valencianes, Antonio Estañ, considera que l'antic president de la Generalitat Valenciana, Eduardo Zaplana, hauria de comparèixer a les Corts Valencianes per respondre davant la cambra que representa la sobirania valenciana la implicació valenciana de la "Operación Lezo", després que hui s'haja conegut que el Jutjat Central de la Instrucció número 5 de l'Audiència Nacional haja demanat informació sobre l'antic president.

    "El Cas Naseiro, la Ciudad de la Luz, la Púnica, Terra Mítica... i ara la "Operación Lezo. La gestió de Zaplana ha estat esquitada per tot un seguit d'investigacions contra la corrupció, el qual confirma la responsabilitat política de l'antic president, independentment del desenvolupament dels processos judicials. No eren casos aïllats, el Partit Popular era en el seu conjunt un sindicat del crim que va tindre durant 7 anys a Zaplana com al seu capo. No pot menysprear al poble valencià i no donar les explicacions polítiques pertinents", exposa Antonio Estañ.

    "Amb aquesta nova investigació ja són 3 dels 4 presidents valencians del Partit Popular els que han sigut investigats per la justícia: Zaplana, Olivas i Camps. El milacre valencià del PP es basava en el saqueig. Necessitem valentia per trencar definitivament amb les restes econòmiques d'eixe model i desenvolupar un projecte valencià de benestar i riquesa per a les pròximes dècades. No podem permetre'ns que la corrupció feta govern regrese", finalitza el diputat autonòmic.

    Pujar