3 de desembre de 2020 3/12/20

DIA amplia el seu servei de compra online

DIA amplia el seu servei de compra online - (foto 1)

  Grup DIA amplia el seu servei de compra online per a donar resposta a la creixent demanda, per a això la companyia ha convertit 8 botigues, 5 a Madrid, 1 a Sevilla, 1 a Cadis i 1 a Màlaga per a ús exclusiu de la preparació de les comandes online. Aquestes botigues, s'uneixen a les altres tres que la companyia tenia: 1 a Madrid i 2 a Barcelona.

  Per a poder respondre a l'elevada demanda, la companyia ha reforçat en 1.000 persones la seua plantilla, especialment de perfils de preparadors de comandes, més coneguts com “pickers” i personal de repartiment a domicili. A nivell tecnològic, s'han implementat millores tècniques en la web dia.es amb la finalitat d'assegurar el rendiment.

  Aquest reforç ha sigut possible gràcies a l'extensa xarxa de botigues de proximitat de DIA, a la seua xarxa logística, comercial, tecnològica i de recursos humans, i al treball en conjunt de moltes àrees, que han permés posar en marxa aquest projecte en tan sols uns dies.

  Acord entre DIA i Glovo

  Les dues companyies han arribat a un acord de col·laboració per a repartir comandes a domicili des d'una xarxa de 500 botigues de DIA repartides en tota la geografia espanyola.

  Amb aquest acord, DIA arriba amb el seu servei online a 494 poblacions, el que suposa ampliar el radi d'aconseguisca 54 poblacions noves, que representen 2,5 milions de persones. Així, DIA i Glovo uneixen les seues forces per a oferir una àmplia gamma de productes a domicili de manera ràpida. Els consumidors poden accedir al servei a través de la web dia.es o de la pròpia App de Glovo.

  Totes dues companyies han reforçat les mesures d'higiene utilitzant guants i màscares en la preparació i lliurament de les comandes. El repartidor deixa la compra a la porta del client a una distància de seguretat de dos metres i s'encarrega de signar la comanda en el seu nom, eliminant qualsevol contacte físic.

  Aquesta aliança s'uneix a la que DIA ja tenia anteriorment amb Amazon Prevalga Now.

  “Estem adaptant-nos en un temps rècord per a donar resposta a la creixent demanda de compra online dels clients. Buscant totes les opcions que són a les nostres mans per a fer-ho possible i continuar incrementant la nostra capacitat per a donar servei i arribar a tots” comenta Ricardo Álvarez, conseller delegat de DIA Espanya.

  Pujar