27 de setembre de 2020 27/9/20

Volta ciclista a Espanya passa per Alzira el pròxim dimarts 27 d’agost

  El pròxim dimarts 27 d’agost, amb motiu de la celebració de la 4a etapa de la volta ciclista a Espanya, està previst el pas per la ciutat d'Alzira entre les 12.25 i les 14.00h.

  Per tal motiu i d'acord amb les directrius rebudes d'una banda de l'organització de l'esdeveniment i pel que fa a la seguretat, les de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, les vies adjacents al recorregut de la carrera al seu pas per la nostra ciutat quedaran tallades entre les 12.15 i les 14.30 h.

  Estos talls de vies afectarà especialment les rotondes següents:

  · Del hospital (CV. 510)

  · La del Lidl (Carretera de Albalat)

  · La de Les Fulles (Carrefour)

  · La del Mercado de Abastos

  Per tal motiu l'accés a la ciutat des dels polígons de la ctra. D'Albalat i Tisneres     quedarà tallat entre les hores assenyalades.

  Amb relació a l'accés a l'hospital de la Ribera, en este horari es podrà accedir a ell sense inconvenient, si bé la tornada a la ciutat podrà fer-se pel camí de la gossera a excepció dels vehicles de grans dimensions.

  També estaran tallats els accessos a la carretera de Corbera (CV 510) en l'encreuament amb la CV 506 conegut com el del Forn de Carrascosa, així com el de l'eixida de la Portella de Severino.

  Pujar