elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
DESAPAREGUT ALZIRA

Última hora: troben sense vida al menor d'Alzira desaparegut en el riu Xúquer

Última hora: troben sense vida al menor d'Alzira desaparegut en el riu Xúquer
  • Emergències tenia mobilitzades des d'ahir diverses dotacions per a buscar al xiquet que es trobava amb s'estava banyant en el riu

MÉS FOTOS
Última hora: troben sense vida al menor d'Alzira desaparegut en el riu Xúquer - (foto 2)
Última hora: troben sense vida al menor d'Alzira desaparegut en el riu Xúquer - (foto 3)
Última hora: troben sense vida al menor d'Alzira desaparegut en el riu Xúquer - (foto 4)

Es confirma la pitjor de les notícies. El menor que havia desaparegut ahir en el riu Xúquer ha sigut trobat sense vida este matí.  Així ho ha confirmat la Delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé.

El menor formava part d'un grup de joves que s'estaven banyant en el riu quan, en un moment donat, els seus amics el van perdre de vista i immediatament, van donar avís als servicis d'emergència.

El cos sense vida ha sigut trobat per bombers bus després de les 9.00 hores després d'un ampli dispositiu mobilitzat en la zona des de Policia Nacional, bombers dels consorcis provincials d'Alacant i València, els GEOS de la Policia Nacional, agents de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ).

Bernabé ha destacat la "gran faena" realitzada per tots els efectius, també des de la CHJ que van baixar els nivells d'aigua de la presa de Tous per a facilitar les labors de cerca.

"Ho han localitzat en la zona on van dir els seus companys", segons Bernabé, un punt amb molta brutícia, amb més corrent de la normal pels dies de pluja i la visió era molt complicada.

El xiquet, que formava part de l'equip Aleví C del Ciutat d'Alzira Futbol Base emetia un comunicat, després de conéixer-se la seua desaparició, per a informar que suspenien l'activitat esportiva i l'I TORCAF femení i la participació de tots els seus equips en els tornejos en els quals estaven convidats.

A primera hora d'este matí s'han sumat més efectius per a la cerca d'un menor desaparegut ahir en el riu Xúquer mentres es banyava.

El Centre de Coordinació d'Emergències 112CV informava ahir última hora de la nit que els bombers del Consorci Provincial de València treballaven en la zona amb tres dotacions, un sergent, el cap de sector i una barca de salvament.

Este matí s'han sumat tres dotacions més, amb un total de sis per a buscar al menor desaparegut, a més del grup especial de rescats en altura, la Policia de la Generalitat Valenciana, a més d'un agent mediambiental de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

També s'han sumat dos brigades forestals dels bombers del consorci i la Creu Roja ha mobilitzat un cap d'equip i una psicòloga per a atendre familiars i veïns, a més d'una ambulància SVB de la conselleria de Sanitat.

 

Pujar