elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tres activitats comercials s'han presentat a la licitació del Mercat de la Vila

Tres activitats comercials s'han presentat a la licitació del Mercat de la Vila

    Ha finalitzat el termini de presentació de propostes i licitació de les parades del Mercat de la Vila. Finalment han estat tres les activitats comercials que s’han presentat. Dues parades per a l’ús i gaudi i l’adjudicació de la parada destinada a tira de comptar. Totes tres per a set anys i amb possibilitat d’una pròrroga de tres anys.

    Concretament la parada número 6 anirà destinada a la venda al detall de pastisseria i la parada número 11 a l’activitat de xarcuteria. Estes parades licitades tindran el dret a la seua ocupació de manera privativa i amb caràcter exclusiu, amb la finalitat de destinar-los a la venda d’articles propis. La parada número 9, destinada a la tira de comptar, será per a la venda directa de productes agrícoles de collita pròpia un dia a la setmana, concretament els dimecres.

    Hi ha un total de parades de deu parades i el plec s’ha ampliat per tal de poder abastar un ventall més ampli d’activitats comercial.

    Cal recordar que el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, es va reunir amb l’Associació Empresarial d’Alzira i els hostalers de la ciutat per presentar-los el plec per regular les condicions, procediment i forma de l’adjudicació de la concessió per a l’explotació del Mercat Municipal de la Vila.

    Pujar