10 de desembre de 2019 10/12/19

S’obri la nova sala d’acomiadament de difunts al cementeri d’Alzira

S’obri la nova sala d’acomiadament de difunts al cementeri d’Alzira - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  S’obri la nova sala d’acomiadament de difunts al cementeri d’Alzira - (foto 2)

  Este matí s’ha posat en funcionament al cementeri municipal la sala d’acomiadament, amb la qual es pretén que els familiars puguen tindre més privacitat i intimitat abans d’acomiadar-se dels seus difunts. La instal·lació compta amb un espai diàfan amb butaques i sofàs, bany adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, mobiliari, il·luminació led i aire condicionat. Totalment remodelada, té capacitat per a acollir al difunt i un grup reduït de familiars.   

  El regidor de Serveis i Obres Públiques Fernando Pascual, ha destacat “Alzira necessitava una sala d’estes característiques, per tal que els familiars puguen acomiadar-se dignament dels seus difunts”. Pascual ha afegit: “Es tracta de moments durs, on la intimitat i el recolliment són necessaris. Amb esta nova sala es garantix la privacitat dels familiars i la dignitat del difunt”.

  El projecte ha comptat amb una inversió de 118.000 euros que s’han destinat a la rehabilitació total de l’espai que ocupa la nova sala, així com a l’ampliació de les dependències destinades a arxiu i oficines.

  ocultar
  S’obri la nova sala d’acomiadament de difunts al cementeri d’Alzira
  Pujar