elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La situació als carrers d'Alzira és a hores d'ara de total normalitat

La situació als carrers d'Alzira és a hores d'ara de total normalitat
  MÉS FOTOS
  La situació als carrers d'Alzira és a hores d'ara de total normalitat - (foto 2)

  El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha estat supervisant, junt al personal municipal, els carrers del nucli urbà de la ciutat des que a les 05.00 hores s'ha activat el protocol establert davant la previsió de ruixats i tempestes, que consistix en l'obertura i senyalització dels albellons situats als carrers amb més risc d'acumulació d'aigua, de la nostra ciutat.

  Segons declaracions del regidor, Fernando Pascual: "L'única incidència a destacar ocasionada per les pluges enregistrades durant la passada nit, ha sigut al carrer Gandia, ja que segons el responsables de les obres que s'estan realitzant en la xarxa del clavegueram, al punt d'enllaç de canalització del canal de les basses amb el carrer de l'Arena a la rotonda de la carretera de Gandia, ha ocasionat fuges d'aigua. Incidència que a les 90.00 hores ja estava resolta. Ha sigut una actuació ràpida per part de tots els departaments implicats com la Brigada Municipal, FCC, Inditec, Aguas de Valencia amb la supervisió de la Tècnica Municipal".

  L'edil també ha assegurat que; "A hores d'ara podem dir a la ciutadania que la situació als carrers del nucli urbà d'Alzira és de total normalitat. Des de l'Ajuntament continuarem en contacte amb cadascuna de les parts i entitats implicades, poder reaccionar amb rapidesa en cada una de les actuacions que pogueren sorgir, provocades per la pluja".

  Pujar