elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Resolt el problema de clavegueram que provocava al ploure un gran toll d'aigua

Resolt el problema de clavegueram que provocava al ploure un gran toll d'aigua
  MÉS FOTOS
  Resolt el problema de clavegueram que provocava al ploure un gran toll d'aigua - (foto 2)

  Al llarg d'anys ha estat sense resoldre's un problema en el clavegueram de la part exterior de l'institut Rei En Jaume, la qual cosa provocava embassament d'aigua per la pluja. Els tolls dificultaven seriosament l'accés al centre educatiu.
  Estos dies s'ha solucionat el problema. Per mitjà de l'aprovació d'un xicotet projecte ha sigut l'empresa concessionària del manteniment del clavegueram, Aigües de València, la qual ha resolt l'inconvenient per tal de posar remei al problema.

  Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha sigut qui ha sol·licitat a l'empresa la dita actuació, reclamada durant anys pels responsables del centre sense que se'ls donara una eixida. "Alertats per esta problemàtica no podíem deixar passar més temps sense resoldre esta contrarietat", segons el regidor de l'àrea.

  Per la seua banda, Pepe Grau, regidor d'Educació i Infància, a més de docent a l'IES de Secundària, agraïx la implicació, tant de l'Ajuntament, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, com de l'empresa encarregada del manteniment del clavegueram per haver satisfet esta anhelada demanda de tots els usuaris del centre, tant professorat com alumnat.

  Pujar