elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Serveis Urbans d´Alzira ha actuat en les zones enjardinades de la ciutat afectades pel temporal

La Regidoria de Serveis Urbans d´Alzira ha actuat en les zones enjardinades de la ciutat afectades pel temporal
  MÉS FOTOS
  La Regidoria de Serveis Urbans d´Alzira ha actuat en les zones enjardinades de la ciutat afectades pel temporal - (foto 2)
  La Regidoria de Serveis Urbans d´Alzira ha actuat en les zones enjardinades de la ciutat afectades pel temporal - (foto 3)

  L'advers episodi meteorològic que ens afectant-nos des d'ahir diumenge ha ocasionat algunes incidències en les zones enjardinades de la nostra ciutat, tal i com s'assenyala en l'informe elaborat per l'empresa encarregada del manteniment del parcs i jardins d'Alzira. 

  Fernando Pascual, regidor d'Obres i Serveis Urbans, de qui depén l'àrea de conservació de les zones verdes de la nostra ciutat ha manifestat que "afortunadament no hi ha que lamentar cap incidència personal ni material, tan sols cal assenyalar que s'han vist afectats diversos arbres que no han pogut resistir davant les fortes ratxes de vent"

  S'ha procedit ha realitzar les següents actuacions:

  - En el camí del Respirall s'ha retirat una rama de grans dimensions d'al mig de la calçada pertanyent a un arbre d'una parcel·la privada i que dificultava el transit.

  - En les avingudes Adrián Campos, Generalitat i 9 d'Octubre s'han tingut que retirar xicotetes rames de la calçada i la vorera.

  - Retirada de palmes aïllades de la urbanització del Racó arrancades per les ratxes de vent.

  - Una rama d'un arbre de l'avinguda Entre Naranjos ha patit el despreniment d'una rama que havia caigut dins del parterre.

  - S'ha hagut de retirar un xiprer a la porta de l'església de la Verge del Lluch que presentava una inclinació de 45 graus.

  - També s'ha tingut que actuar al parc de la Marina Espanyola on s'ha retirat un arbre que ha patit problemes en la seua base i que estava recolzat en un fanal.

  - Un arbre de menuda estatura, així com diverses rames han sigut retirades del parc de les Basses.

  - La setmana passada es va procedir a la plantació de nous arbres pel que s'han tingut que revisar i actuar en el redreçat dels tutors en les places del del Sufragi, Sant Judes, i Germanies, als carrers Major Santa Caterina, Pavía, Independència, Sagrada Família, Numància, Alquenència, Pere Morell, Materna, la Pau i Miguel Rodriguez de Arellano, a més de en el parc Teresa Jornet, estació Renfe, Sèquia Real d'Alzira, parc Pere Crespí, Casa Blava, col·legi Tirant lo Blanch, pàrquing Martinez Aspar, avinguda Pare Pompílio i Antic llavaor.    

  - També hi ha hagut que adreçar arbres en Joanot Martorell, en la façana del col·legi Ausiàs March, i al parc Elisa Ramírez.

  - Per últim assenyalar que també s'ha procedit a la retirada d'un pi en el parc de l'Alquenència.

  El regidor de l'àrea, Fernando Pascual, ha apuntat que se seguirà molt atent per tal de anar donat solució als desperfectes causats pel temporal que es vagen detectant en l'arbratge del casc urbà.     

  Pujar