26 de setembre de 2020 26/9/20

La Regidoria de Comerç afegix el logotip de l'Associació Empresarial al cartell de la Fira Comercial

La Regidoria de Comerç afegix el logotip de l'Associació Empresarial al cartell de la Fira Comercial - (foto 1)

  Davant l'apreciació de l'omissió del logotip de l'Associació Empresarial al cartell anunciador de la pròxima Fira Comercial, Isabel Aguilar, vicealcadessa i regidora de Comerç, així com Raúl Tudela, president de l'AEA (Associació Empresarial d'Alzira), volen aclarir que estes són fruit d'un descuit humà, que cal tindre en compte per a futures edicions.

  En cap cas es tracta de danyar amb esta omissió la imatge de la nostra ciutat, tal i com denuncia un diari digital. "Nosaltres no estem al govern par danyar ni a la ciutat ni a cap persona, tot el contrari, estem per a fer les coses el millor possible, per a fer seguir avançar la nostra ciutat i per a preocupar-nos per les persones i per totes i cadascuna de les diverses associacions vinculades a qualsevol sector de la nostra ciutat", ha aclarit Aguilar.

  Qualsevol altra manera d'interpretar està omissió al cartell anunciador de la Fira Comercial no es por qualificar d'altra manera que d'oportunisme, per tal de cridar l'atenció davant un fet senzill de solucionar i, que "ja està corregit", segons la vicealcaldessa i Regidora de Comerç.

  Pel que respecta al president de l'AEA, Raúl Tudela, ha restat importància a la no aparició del logotip de l'associació empresarial al cartell, ja que és evident el recolzament de l'entitat empresarial en una fira comercial d'estes característiques, ja que l'Associació Empresarial aglutina un gran nombre de comerciants de la ciutat que participen i col·laboren en este esdeveniment que acull Alzira del 29 de setembre a l'1 d'octubre. És evident l'estreta col·laboració entre la Regidoria de Comerç i l'Associació Empresarial d'Alzira. Per últim el president de l'AEA agraix que ja estiga solventada l'errada d'omissió del logotip al cartell anunciador de la fira.

  Pujar