elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La recollida del fem domèstic dels polígons industrials d’Alzira passa a ser porta a porta

La recollida del fem domèstic dels polígons industrials d’Alzira passa a ser porta a porta
  MÉS FOTOS
  La recollida del fem domèstic dels polígons industrials d’Alzira passa a ser porta a porta - (foto 2)

  La Regidoria de Serveis Urbans posa en marxa un nou mètode per a la recollida de residus urbans als polígons industrials, l’arreplegada porta a porta dels residus domèstics de les empreses, per a la qual cosa la Regidoria subministrarà un contenidor de seixanta litres a cada empresa on dipositar les deixalles domèstiques generades i que seran arreplegades individualment.

  Per a la seua recollida caldrà traure el contenidor a la porta de la nau industrial en l’horari establit per a la retirada dels residus. Una vegada buit el contenidor s’haurà de tornar a entrar-lo dins de la nau.

  Amb este sistema es pretén aconseguir tindre unes zones industrials més netes i realitzar una millor gestió dels residus per tal de complir el Pla Integral de residus de la Comunitat Valenciana i seguir, a més, les directrius d’esta matèria dictades des d’Europa.

  «Les empreses només hauran de deixar el contenidor a la porta de la seua indústria per arreplegar els residus generats. L’únic canvi és que en lloc de tirar les deixalles domèstiques generades al contenidor que fins ara estava situat al carrer del polígon caldrà dipositar-les al contenidor individual perquè el contingut puga ser retirat per l’empresa encarregada de la gestió dels residus en la nostra ciutat», ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira.

  El regidor, a més, argumenta que este nou mètode de recollida perseguix  evitar, que persones alienes al polígon depositen els contenidors tota mena de residus, (enderrocs, palets, pots de pintura, pneumàtics, mobles, etc.), amb el consegüent perjudici per a la imatge dels nostres polígons industrials.

  Pujar