elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La plaça de la Generalitat compta amb noves oliveres ornamentals

La plaça de la Generalitat compta amb noves oliveres ornamentals
  MÉS FOTOS
  La plaça de la Generalitat compta amb noves oliveres ornamentals - (foto 2)

  Des de la regidoria de Serveis Urbans s’està millorant l’entorn paisatgístic de la plaça de la Generalitat amb la col·locació d’oliveres ornamentals

  L'olivera és l'arbre mediterrani més emblemàtic i reconegut. Es tracta d’una varietat extremadament resistent tant al fred com a les malalties, molt rústica i capaç de viure molts anys. Procedeix de la família oleaceae i és de fulla perenne. Estes característiques fan que siguen adequades per a la climatologia de la ciutat.

  S’han instal·lat a grans jardineres i són centenàries. El seu tronc gruixut i arrugat és una de les seues característiques decoratives més destacades a més del seu fullatge verd clar i allargat.

  El regidor de Serveis Urbans ha destacat que “Es continua engalanant  l’entorn de les places i parcs de la nostra ciutat. En esta ocasió la intervenció ha estat a la plaça de la Generalitat, una de les places més grans que té Alzira i que amb la col·locació d’estes oliveres es millora este espai per a les persones al mateix temps que aconseguim una ciutat més verda ampliant el pla d’arbratge municipal”.

  Pujar